De Baas en de Hermenie

De Baas en de Hermenie

Zondag 1 juli, 15:00 uur, Wim van Doorne Kiosk Eindhoven

 

Flyer Kiosk Bjorn vd Doelen 1-7-18Deze keer met medewerking van zanger en liedjesschrijver Björn van der Doelen. De Philips Harmonie zal samen met Björn enkele van zijn liedjes laten horen, endaaromheen zal het orkest haar eigen programma spelen; deze keer veel lichte muziek van tango naar swing en van filmmuziek naar pop.

De Philips Harmonie heeft kennisgemaakt met Björn bij het Maestro Brainport-project, en dit heeft geresulteerd in een hernieuwde samenwerking. Het lijkt al weer een mensenleven geleden dat Björn van der Doelen voetballer was van PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC. Al voor zijn dertigste was hij met voetbalpensioen en begon hij een nieuw leven als muzikant. Als voetballer was hij al een speler met karakter; sociaal, maar in zekere zin een buitenbeentje en eentje die niet afgeeft. Eigenschappen die hem ook als muzikant gevormd lijken te hebben.

Van der Doelen is inmiddels alweer toe aan zijn vierde album getiteld “De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer. En hij heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een zanger en liedjesschrijver met een mooi oog voor het kleine, een lichte afkeer van het grote en een charmant zoekende manier van verhalen. Eentje waarbij de glimlach nooit ver weg is. Een karakter op het podium wat in staat is om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken. Verhalen en songs over gemis en verlangen over liefde en eenzaamheid met hier en daar zijn eigen vleugje Sympathie veur d’n Duvel.

Entree is gratis.

Download hier de flyer voor dit concert

Dit bericht is geplaatst in Events. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.